airteam sweden opkøber Grundström Plåt i Kiruna

airteam sweden har netop opkøbt Grundström Plåt i Kiruna og styrker dermed sin tilstedeværelse på det svenske marked. Grundström Plåt i Kiruna er en dygtig ventilationsvirksomhed, som udfører ventilation for Kirunas store jernmalmmine. Herudover udføres også renoveringsprojekter, tilbygninger og nybyggeri. Opkøbet bidrager til at øge airteams ekspertise, og Grundström Plåt i Kirunas gode ry på markedet får også betydning for airteams udvidelse af den nuværende kundebase.

Om opkøbet udtaler den administrerende direktør for Grundstrøm Plåt i Kiruna, Kritian Poromaa: ”Grundström Plåt i Kiruna har været et tandhjul i samfundsopbygningen i mange år. airteam har et attraktivt tilbud, og sammen står vi nu stærkere i markedet.”

Hos airteam Sweden er de også meget begejstrede for opkøbet, som de mener skaber værdi på flere områder. ”Opkøbet er strategisk vigtigt for os. Grundström Plåt i Kiruna er en velstående virksomhed med et klart kundefokus på et solidt og attraktivt marked. Vi styrker vores position i Sverige, denne gang med fokus på Norrbotten. Vi matcher hinanden godt i forhold til kultur, DNA og langsigtede kunderelationer”, siger Greger Gunnarsson, administrerende direktør i airteam Sweden.