Carlsbergbyen

airteam har udført flere af projekterne i forbindelse med transformationen af det store område på det tidligere Carlsberg Bryggeri til en ny og moderne bydel i København.

Bohrs Tårn, BA8, Warehouse og Humlehuset: Bohrs Tårn er 100 m højt og fordelt på 30 etager med boliger. Boligerne ventileres med centralt placerede aggregater, og derudover har vi installeret en tryksat ATA trappe og en tryksat ATA elevator i tårnet.

Karrébygningerne er indrettet med erhverv, butikker samt undervisningsfaciliteter. Projektets samlede areal er ca. 100.000 m² og var på opførelsestidspunktet Danmarks største totalentreprise.

Dahlerups Tårn og karré Caroline Hus:  Dahlerups Tårn er 80 m højt fordelt på 25 etager med 100 boliger. Projektet har et samlet areal på knap 40.000 m² fordelt på boliger, erhverv og parkeringskælder. Boligerne ventileres med centralt placerede aggregater i hhv. kælder og på tag. For at skabe sikre flugtveje i en brandsituation installeres en tryksat ATA trappe og en tryksat ATA elevator i tårnet.

Vogelius Tårn og karréer Kjeldahl Hus, Forchhammer Hus og Djørup Hus: Vogelius Tårn er 80 m højt i 25 etager med boliger. Projektet har et samlet areal på 49.000 m² fordelt på boliger, erhverv og parkeringskælder. Boligerne ventileres med centralt placerede aggregater, og derudover udføres en tryksat ATA trappe og en tryksat ATA elevator i tårnet.

De sidste igangværende projekter afsluttes i 2022.