Carlsbergbyen

airteam har udført flere af projekterne i forbindelse med transformationen af det store område på det tidligere Carlsberg Bryggeri til en ny og moderne bydel i København.

Bohrs Tårn, BA8, Warehouse og Humlehuset: Bohrs Tårn er 100 m højt og fordelt på 30 etager med boliger. Boligerne ventileres med centralt placerede aggregater, og derudover har vi installeret en tryksat ATA trappe og en tryksat ATA elevator i tårnet.

Karrébygningerne er indrettet med erhverv, butikker samt undervisningsfaciliteter. Projektets samlede areal er ca. 100.000 m² og var på opførelsestidspunktet Danmarks største totalentreprise.

Dahlerups Tårn og karré Caroline Hus:  Dahlerups Tårn er 80 m højt fordelt på 25 etager med 100 boliger. Projektet har et samlet areal på knap 40.000 m² fordelt på boliger, erhverv og parkeringskælder. Boligerne ventileres med centralt placerede aggregater i hhv. kælder og på tag. For at skabe sikre flugtveje i en brandsituation installeres en tryksat ATA trappe og en tryksat ATA elevator i tårnet.

Vogelius Tårn og karréer Kjeldahl Hus, Forchhammer Hus og Djørup Hus: Vogelius Tårn er 80 m højt i 25 etager med boliger. Projektet har et samlet areal på 49.000 m² fordelt på boliger, erhverv og parkeringskælder. Boligerne ventileres med centralt placerede aggregater, og derudover udføres en tryksat ATA trappe og en tryksat ATA elevator i tårnet.

BA10 – Høffdings Tårn, Stilling Hus, Brandstrup Hus, Albertina Hus og Hashund Hus: Projektet er placeret mellem Ny Carlsberg Vej og Bohrsgade. Byggeriet indeholder erhvervs lokaler og 357 boliger, som er fordelt på to længe-huse, en karré og et imponerende 100 meter højt boligtårn. Alt dette dækker over et område på over 35.000 kvadratmeter. Byggeriet forventes at være færdig i december 2024

BA14 – Vilhelm hus & Beckmanns tårn: Der i alt består af ca. 196 boliger, samt erhvervs lokaler i stueetagen. Byggeriet får en helt central placering i kvarteret ud til bl.a. historiske Ny Carlsberg Vej. Beckmanns Tårn bliver 80 meter høj og denne del er den sidste projekt i Carlsberg byen. Alt sammen fordelt på over 21.000 kvadratmeter. Byggeriet forventes at være færdig i december 2024