Ventilationstyper

Komfortventilation

Komfort ventilation giver et optimalt indeklima, hvor der ofte opnås stor energibesparelse som sidegevinst. Det anbefaler vi i kontorbyggerier, institutioner og varehuse mv. Vi har specialiseret os i dette område og tilbyder totalløsninger, så kunden altid er sikret optimale arbejdsforhold og et sundt indeklima.

Industriventilation

Vi arbejder altid fremtidsorienteret og ved, hvilke miljøforhold morgendagens industri fordrer. Hver enkelt branche stiller specifikke krav til en effektiv ventilation, angående luftmængde og regulering. Det tager vi højde for, ligesom vi vurderer og tager os af det eventuelle forureningsniveau. Vi har stor erfaring med procesventilation i industrien, laboratorier og i fødevaresektoren.

Farmaceutisk industri

Renrumsventilation er en absolut nødvendighed for medicinalindustrien, da der kræves intet mindre end total kontrol med luftens partikelindhold. Vi tilbyder både yderst kvalificeret rådgivning, sparring og til sidst etablering af de nødvendige ventilationsanlæg. Der gives ikke større erfaring eller kompetencer andre steder i branchen.

Mekanisk brandventilation – ABV og ATA

Med flere certificerede personer er airteam godkendt installatør af mekanisk brandventilation. Vi arbejder med alle former for mekanisk brandventilation, som vi kan dimensionere og installere for at sikre personer og bærende konstruktioner. Vi arbejder især fokuseret med installation af mekaniske tryksætningsanlæg, ATA som installeres i høje bygninger for at skabe overtryk i trapper og elevatorer, og derved sikre røgfrie flugt- og indsatsveje.