Hotel- og erhvervsbyggeri ved Bassin 7

airteam har indgået aftale med NCC om at projektere og udføre ventilationsentreprisen på det nye hotel- og erhvervsbyggeri ved Bassin 7 på Aarhus Ø.

Byggeriet, som er tegnet af BIG, udgør et samlet etageareal på ca. 37.000 kvadratmeter, samt en parkeringskælder på ca. 8.600 kvadratmeter fordelt på to etager.

Erhvervsdelen udgør ca. 16.000 kvadratmeter, som udlejes til kontor, butikker, restaurant og café. Hoteldelen driftes af Scandic i form af et signaturhotel med 342 værelser fordelt på 8 etager. Hotellet omfatter et imponerende spa- og welnessområde på ca. 2.000 kvadratmeter, som strækker sig over tre etager. Her leverer airteam et skræddersyet ventilationsanlæg, så gæsterne kan slappe af i et godt indeklima. Ventilationskanalerne til betjening af de våde områder udføres i plast og støbes ned i gulvkonstruktionen, for at sikre dem mod fugt og klor.

Det gode indeklima i bygningens øvrige rum sikres med en kombination af centrale ventilationsanlæg til komfortventilation, samt fancoils. Til at styre luften anvendes modulerende brandspjæld, som både kan sikre korrekt luftmængde og brandsikre bygningens flugtveje.

Vi ser meget frem til udførelsesfasen af dette spændende projekt, og vi vil samtidig gerne takke for det gode samarbejde med NCC og Ramboll.

NCC er i fuld gang med at støbe de to kælderetager, og til juni forventes det, at airteam starter op på ventilationsmontagen.