Rapport om bæredygtighed 2023

Som en af Danmarks største ventilationsentreprenører har vi et ansvar for at styre vores virksomhed mod en mere bæredygtig fremtid.

I bæredygtighedsrapporten 2023 redegøres for, hvordan vi arbejder med Environmental, Social og Governance (ESG) principper i vores forretning.

  • Energi, miljø og ressourceforbrug: Vi hjælper vores kunder med at minimere energiforbrug og miljøpåvirkning gennem innovative og energieffektive ventilationsløsninger. Derudover arbejder vi på at reducere vores miljømæssige aftryk og optimere materialeforbrug samt affaldshåndtering på byggepladserne.
  • Medarbejdere og menneskers sundhed: Vi prioriterer at skabe et sundt, sikkert og udviklende arbejdsmiljø for vores medarbejdere. Desuden bidrager vores ventilationsløsninger til et sundt indeklima for rigtig mange mennesker.
  • Forretningsetik og anti-korruption: Vi er dedikerede til at opretholde integritet og fremme økonomisk vækst gennem gennemsigtig og etisk forretningspraksis. Med sunde virksomhedsprincipper og politikker for god virksomhedsadfærd har vi et solidt fundament for at drive en ansvarlig virksomhed.

Arbejdet med bæredygtighedsrapporten er en værdifuld mulighed for at identificere områder, hvor vi kan forbedre os og gøre en ekstra indsats – både for miljøet og vores medarbejdere.

Læs mere om vores ambitioner, tiltag og resultater i bæredygtighedsrapporten her.